Live Webinars

Webinarii Clarvision™ 2021

Un an nou, mai multe oportunități! Participă la seria de webinarii live și descoperă noile funcționalități Clarvision Business Suite, cunoaște echipele din spatele proiectelor și vizionează demo-urile pregătite.


Următorul webinar: Labour Reporting

Labour Reporting: Raportare rapidă prin scanarea codurilor de bare

 

Data: 25 februarie 2021 | Ora: 14:00-15:00

 

 

În cadrul webinarului, vom descoperi functionalitățile Labour Reporting, modulul care permite raportarea rapidă a manoperei cu ajutorul scanării codurilor de bare.

De la calcularea timpului și cantinatii de execuție, până la raportarea manoperei și generarea notelor de predare, modului Labour Reporting este un ajutor de nelipsit în cadrul companiilor cu profil de producție.

Următoarele Webinarii

Manufacturing Execution System:
Producție eficientă

DATA: În curând

 

Asigură executarea eficientă a proceselor de fabricație și crește producția. Vrei să afli mai multe despre acest webinar? Click pe butonul de mai jos:

Notifică-mă

HR & Self Service:
Angajați performanți

DATA: În curând

 

Responsabilizează angajații și îmbunătățește munca departamentului de HR. Vrei să afli mai multe despre acest webinar? Click pe butonul de mai jos:

Notifică-mă

Modulul Sales Force Automation pentru creșterea vânzărilor

 

Webinarul a avut loc pe 7 Octombrie 2020 | Ora 14:00

 

În cadrul webinarului de SFA, am discutat împreună cu invitații noștrii despre automatizarea simplă și eficientă a procesului de vânzare, cât și de intregarea cu Clarvision ERP. Fiind o aplicație mobilă și ușor de utilizat, modulul SFA permite preluarea comenzilor de la clienți într-un mod rapid. Află mai multe despre Clarvision SFA prin urmărirea înregistrării webinarului.

Vizionează înregistrarea

 
 

2020 aduce un nou pas în evoluția Clarvision.

Clarvision devine:

Mai performant

prin adaptarea la noile tehnologii

Mai modern

cu un design îmbunătățit

Mai bine optimizat

prin integrarea de noi funcționalități

La NTT DATA Romania ne motivează experiența noastră în domeniu, dorința de a inova și de a aduce valoare în mediul de business românesc. De aceea, în perioada 2019-2021, investim 3 milioane EUR în modernizarea și adaptarea Clarvision la nevoile actuale ale pieței. 

 

De peste 18 ani susținem companiile din România, prin dezvoltarea unui ERP 100% autohton:

Avem peste 200 de clienți cu care dezvoltăm relații de parteneriat de peste 10 ani și care sunt lideri de piață în sectoarele lor.

 

Contact

Vreți să aflați mai multe?

Trimiteți un e-mail folosind butonul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.
Vom folosi adresa dvs. de email exclusiv pentru a vă răspunde la solicitare.

Discută cu un expert Clarvision
DESPRE NOI

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe care utilizează inovația pentru a accelara transformarea business-ului și a aduce valoare adăugată clienților săi.

Prin integarea unei experiențe extinse, soluții inovatoare si o echipa de peste 2000 de specialisti in Romania si Serbia, NTT DATA Romania oferă gamă variată de servicii precum consultanță, dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitate a informației și infrastructură pentru industriile: automotive, producție, servicii financiare și asigurări, retail, sectorul public, telecomunicații și transport.

Parte din grupul NTT DATA cu sediul in Tokyo, compania are operațiuni în 50 de țări, combinând abordarea globală cu atenția locală, conducând mediul de business și societatea spre un viitor sustenabil și conectat.

Copyright 2021 NTT DATA Romania

Privacy Policy
Cookie Policy